Skip to content

Česta pitanja

Na ovom mestu možete pronaći odgovore na neka od najčešće postavljenih pitanja.

 

Da li u ponudi imate internet + tv paket?

Imamo Internet i TV paket, ali s tim što za naš internet Vam je potrebna aktivna fiksna linija (fiksni broj). Trenutna akcija Internet + 1TV Extra paket za prvih 12 meseci je samo 1599 din mesečno. Nakon toga pretplata je 2495din. Ili ako se odlučite za Internet + 1TV Premium paket za prvih 12 meseci je samo 1599 din mesečno. Nakon toga pretplata je 3195din.

Na koliko meseci je ugovor?

Ugovorna obaveza je 24 meseca.

Da li oprema može da se kupi i koja je cena?

Može. Cena za digitalni risiver iznosi 6600din, dok je kompletna oprema sa antenom 9900din. Kupovinom opreme možete koristiti naše usluge bez ugovorne obaveze, ali ne možete ostvariti akcijske popuste na pakete.

Daljinski upravljač je neispravan, kako novi mogu dobiti?

Novi daljinski možete dobiti u našim Total TV poslovnicama širom Srbije.

Koliko se plaća montaža opreme?

Montaža je potpuno besplatna. Tu je uključena postavka satelitske antene, razvođenje kablova do TV prijemnika, kao i oprema poput Wi-Fi rutera (internet paket) i digitalnih HD risivera.

EON aplikacija i kako da se prijavim?

Kako biste gledali EON na svojim digitalnim uređajima poput telefona, tableta ili računara, potrebno je da se registrujete na https://sbb.rs/moj-SBB .
Nakon registracije korisničko ime i password koji ste odabrali za Moj SBB unesite na adresi www.eon.tv i možete na svom računaru pratiti svoje omiljene programe.
Za gledanje preko tableta ili telefona potrebno je preuzeti našu aplikaciju sa PlayStore-a ili AppleStore-a i uneti korisničko ime i password kreirani na Moj SBB portalu.

Kako da postanem novi korisnik?

Ukoliko želite da postanete naš korisnik potrebno je da nam ostavite vaše podatke.
Ime, prezime, adresu, broj telefona kao i paket koji želite i na koliko televizora.
To možete učiniti putem našeg kontakt telefona na broj 063/374-210 ili putem našeg sajta ili preko naše fejsbuk stranice.