Skip to content

Uživajte u romantičnim naslovima uz Video klub u februaru!

    Februar u video klubu.

    Spremni za Dan zaljubljenih 💘

    Bez obzira da li volite ovaj praznik ili ne, uvek je pravo vreme da pogledate neki dobar ljubavni film, a uz naš Video klub u februaru očekuju vas novi i uzbudljivi romantični naslovi.

    Ukoliko volite romansu, akciju i smeh, spremili smo za vas poklon katalog ljubavnih filmova koji vam je dostupan od 7. do 21. februara. Katalog će sadržati filmove od klasika poput “Ljubavni džekpot”, pa sve do blokbastera kao što su “Posle”“Drugi čin” i mnogih drugih.

    HBO OD katalogu možete gledati poznatu seriju “The last of us”, čije epizode izlaze premijerno ponedeljkom. Serija prati priču o maloj grupi preživelih u postapokaliptičnom svetu budućnosti. Njihove borbe dok pokušavaju da prežive u svetu koji je preplavio smrtonosni virus, kao i opasnosti koje predstavljaju drugi preživeli, samo su delić izazova sa kojima će se junaci serije susretati.

    Nova serija “Priča o dve sestre” dostupna je u okviru Pickbox kataloga, gde se život, glavnog lika Vanese, okreće naglavačke kada joj cimerka Ališa kaže da se seli kod svog dečka Filipa.

    SBB Video klub sadrži preko 23.000 naslova, zato izaberite svoj omiljeni i uživajte u vašem kućnom bioskopu!