Skip to content

Nema šale sa aprilskim naslovima u EON Video klubu!

  Ovog aprila u EON Video klubu ne propustite da pogledate nove naslove koji će vas ostaviti bez daha!

  U okviru kataloga Pickbox Now 14. aprila pogledajte ekskluzivnu premijeru filma Zašto nisu pitali Evansa? prema romanu čuvene Agate Kristi. Penzionisani poručnik Kraljevske mornarice vraća se u rodni grad kako bi započeo novi život, radeći kao vozač doktora Tomasa u golf klubu Marčbolt. On postaje svedok užasnog događaja, nakon kojeg će pokušati da reši misteriju „umirućeg stranca“.

  HBO katalog i ovog meseca donosi blokbaster – Zec Petar : Skok u avanturu možete da gledate u Video klubu od 17. aprila. Petar kreće na putovanje u svet van svog vrta, u nadi da će naći grupu prijatelja koji vole da prave nevolje. Iako on to ne zna, porodica pokušava da ga nađe u nadi da će ga ubediti da se vrati tamo gde zaista pripada.

  Ljubitelji akcionih filmova od 25. aprila u katalogu Cinestar Premiere Plus mogu da gledaju fenomenalan akcioni triler sa Džejson Stejtamom u glavnoj ulozi. Film Dani gneva prati misterioznog čuvara H koji radi za kompaniju koja prevozi novac po Los Anđelesu. Tokom pljačke napadnuta su vozila za koje su bili zaduženi on i njegove kolege i tada H pokazuje svoju opaku stranu ličnosti.

  Ove i još preko 11.000 naslova filmova, serija, emisija, dokumentaraca dostupni su vam u Video klubu kome možete da pristupite preko EON mobilne aplikacije.

  Uživajte u omiljenom kućnom bioskopu!