Skip to content

Gledajte u februaru: Vučje vaspitanje II, Noćni pozivi i Operacija Joj! u Video klubu

  Februar u video klubu

  Svakog meseca u naš Video klub stižu novi hit naslovi, a u februaru za vas izdvajamo novitete HBO OD, Pickbox Now i Da Vinci Kids kataloga.

  Naučno-fantastična serija Vučje vaspitanje za kratko vreme postala je jedno od omiljenih HBO ostvarenja i izazvala reakcije sa svih strana. Od februara u HBO OD katalogu možete da pogledate i drugu sezonu serije u kojoj se majka (Amanda Kolin) i otac (Abubakar Salim), zajedno sa svojim potomstvom od šestoro ljudske dece, pridružuju novoj ateističkoj koloniji u tajanstvenoj tropskoj zoni planete Kepler 22b.

  Ako ste mislili da ste već videli sve moguće policijske serije, britanska serija Noćni pozivi će vas razuveriti. Ne propustite da pogledate ekskluzivnu premijeru serije u okviru kataloga Pickbox Now koja se temelji na istinitim događajima, prema izjavi scenariste koji je 11 godina radio kao policajac i čija su iskustva inspirirala radnju serije.

  Imamo novosti i za naše najmlađe korisnike kojima će od 3. februara biti dostipan katalog Da Vinci Kids u okviru kog mogu da gledaju zabavnu i edukativnu emisiju Operacija Joj! Dva pametna lekara, braća blizanci Kris i Ksanda, vode nas na put kroz medicinu i biologiju da bi smo saznali kako naša tela funkcionišu.

  Uživajte bilo kada i bilo gde na TV-u, tabletu, računaru, mobilnom telefonu u do preko 19.000 naslova SBB Video kluba.