Skip to content

Uđite u 2022. godinu uz HBO, AMC i Cinestar Premiere planetarne hitove u EON Video klubu

  Jedna od novogodišnjih odluka neka vam bude da svaki mesec pogledate makar jedan kvalitetan film ili seriju. Mi vam zato svakog meseca preporučujemo najaktuelnije naslove u okviru našeg Video kluba, koji možete da gledate preko EON mobilne aplikacije, a u januaru ovo morate da pogledate!

  Nova serija u okviru AMC kataloga The little drummer girl (Mala bubnjarka) zasnovana na istoimenom bestseleru, ujedno je i strastvena ljubavna priča i veoma uzbudljiv triler. Serija prikazuje svet u kojem su granice između heroja i zlikovca, ali i između ljubavi i mržnje, opasno nejasne. U šestodelnom mini-serijalu glavne uloge igraju fenomenalni Aleksandar Skarsgard, Majkl Šenon, Florens Pju i mnogi drugi.

  Druga sezona nagrađivane HBO serije Euforija imaće premijeru 10. januara na HBO GO, a istog dana će prva epizoda biti emitovana i na HBO kanalu u 20 časova. Glavnu ulogu igra američka glumica i pevačica Zendaja koja tumači Ru Benet, tinejdžerku čiji život se dramatično menja kada upozna Džuls Von, transrodnu devojku koja se doselila u grad. U novoj sezoni, usred isprepletenih života u gradiću Ist Hajlend, Ru mora da pronađe nadu dok traži ravnotežu između pritiska ljubavi, gubitka i zavisnosti.

  U katalogu Cinestar Premiere Plus od 24. januara pogledajte blokbaster Vremenska petlja, u kojoj vojni specijalac u penziji iznova proživljava jedan te isti dan, koji se uvek završava njegovom brutalnom smrću od strane nepoznatih plaćenika ili prilikom bežanja od njih. Ispravljajući stvari, Roj može da postane najbolja verzija sebe – ako uspe da se spasi od ponovne smrti.

  Uživajte u novogodišnjim praznicima uz otključane kanale i Video klub od preko 8.500 naslova!

  Srećna Nova godina!