Skip to content

Šta morate da pogledate ovog novembra u EON Video klubu?

  Ljubitelje naučne fantastike i horora obradovaće novi hit naslovi koji su ovog meseca stigli u Video klub, kome možete da pristupite preko EON mobilne aplikacije.

  Sedma sezona serije Fear the walking dead od 19. oktobra biće dostupna u okviru u AMC kataloga.

  Tedi (Džon Glover) ostvario je svoju viziju „kraja“ kada je detonirao nuklearne bojeve glave po čitavom Teksasu i sada je na preživelima odluka o tome kako će izgledati novi „početak“. Neki će pronaći novu svrhu, a neki će se potpuno promeniti čak i po cenu njihovih najbližih.

  Film Veštice je mračno-komična i dirljiva priča o siročetu (Džazir Bruno) koje odlazi da živi kod svoje bake u ruralnoj Alabami. Oni nailaze na lažno glamurozne ali zle veštice, zbog kojih baka pokušava da sakrije svog unuka u luksuzno primorsko odmaralište. Nažalost, vrhovna veštica (En Hatavej) okuplja svoje saradnice sa svih strana sveta kako bi sprovele njen zlobni plan. Ovaj blokbaster možete da gledate od 21. novembra u HBO OD katalogu.

  Džiu Džicu film od 22. novembra biće dostupan u Cinestar Premiere Plus katalogu. Svakih šest godina drevni red ekspertnih boraca mora da se sukobi sa vanzemaljcima i bori za planetu Zemlju, ali stvari se menjaju kada jedan od zemaljskih boraca Džejk (Alan Musi), odbija da se bori sa vođom vanzemaljaca.

  Pogledajte šta vas još čeka u EON Video klubu od preko 8.500 filmskih, serijskih i dokumentarnih sadržaja.