Skip to content

Nove serije i filmovi u EON Video Klubu

  Julski dani biće ispunjeni intrigom, zanimacijom i novim uzbuđem jer smo za tebe pripremili potpuno svež sadržaj!

  Uz TotalTV pakete sa EON Video klub-om očekuje vas nezaboravno leto! Na teritoriji cele Srbije možete pratiti najnovije filmove i serije, a evo koje smo vam mi izdvojili:

  U Pickbox Now katalogu od 13. jula pronađi premijeru serije “Večnost u tami” čija radnja se bazira na turbuletnom i iskrenom prijateljstvu. Marfi se odaje porocima kao dogovor na tešku životnu situaciju u kojoj se nalazi zbog čega se njen prijatelj Tajson odlučuje da krene putem prodaje narkotika. Situacija se komplikuje kada Marfi sazna da je Tajson preminuo i kreće u potragu za istinom! Gde je sve odvodi njena potraga, saznaj ovo leto uz EON video klub.

  Od 18. jula u HBO OD katalogu te čeka “Le Man ’66: Slavna 24 sata” blokbaster sa oskarovcima Metom Dejmonom i Kristijanom Bejlom. Film je snimljen po istinitim istorijskim događajima o vanvremenskom prijateljstvu između Kerola Šelbija, vizionarnog američkog dizajnera automobila i Kena Majlsa, britanskog vozača. Uzbudljiva akcija, smeštena u šezdesete godine prošlog veka, opisuje snagu volje i prijateljstva u zalaganju za zajednički cilj, održavanje pravog duha automobilskih trka! Saznaj kako je to biti dizajner i vozač jedinog automobila koji je uspeo da pobedi legendarni Ferari!

  Na Cinestar Premiere Plus katalogu te od 23. jula čeka film “Paradise Hills”. Film prati priču Ume koja se iznenada budi na ostrvu iz snova! Međutim, Uma saznaje da je luksuz došao sa cenom. Mesto na kome se našla je prestižna ustanova gde imućne evropske porodice šalju svoje ćerke kako bi postale “najbolje verzije sebe”. Kroz učenje bonton-a, kontrolisanje ishrane, treninge i razgovore sa psiholozima, sve mane nestaju. Sa vremenom, savršenstvo počinje da otkriva svoje tamne strane. Devojke se udružuju u cilju da što pre pobegnu sa ostrva, a da li su u tome uspele možeš saznati u EON video klubu!

  Ispuni leto sadržajem koji će držati tvoju pažnju i zagarantovati zabavu u vrelim danima, bilo gde u srbiji uz EON i TotalTV pakete!