Skip to content

Letnje avanture i katalozi u Video Klubu!

    Veliki broj ljudi je morao da promeni planove za letovanje. Nažalost, nešto što može da zameni letovanje nemamo, ali zato mislimo da smo Vam obazbedili drugu najbolju soluciju! Za Vas smo spremili više od 18.000 naslova, dostupnih u našem Video klubu!

    Od 1. Avgusta u našem novom Disney katalogu ćete pronaći Gabby Duran & The Unsittables, seriju koja će sa svojim humorom animirati svu decu i tinejdžere koji vole naučno-fantastične sadržaje!

    Ako volite dobre misterije, još više misterije koje su snimljene po istinitim događajima, od 3. Avgusta na Pickbox katalogu možete pronaći seriju Trovanje u Solsberiju, seriju koja govoru o misterioznom trovanju ruskog specijalnog agenta Sergeja Skripalj-a i njegove ćerke Julije u britanskom gradu Solsberi!

    HBO OD katalog, poznat po svojim dobrim filmovima, ni sada neće razočarati! Od 16. Avgusta u na HBO OD katalogu ćete moći da pogledate blokbaster Džumandži: Sledeći nivo gde se prijatelji koji se i dalje oporavlja od svoje poslednje Džumandži avanture hrabro vaća u igricu kako bi spasili svog prijatelja. Međutim, pravila igre su se promenila. Novi likovi, nove opasnosti i nove prepreke susreću ovo grupu prijatelja na svakom ćošku. Da li će moći da spasu svog prijatelja i bezbedno se vrate?

    Razlika između dobrog i lošeg dana može da bude jedan film ili jedna epizoda serije. Iz tog razloga pronađite šta Vama odgovara od naših 18.000 naslova, i uživajte u ovom letu uz Video Klub