Skip to content

Dečiji katalog Nick+ od sada u EON Video klub-u!

  EON Video klub od sada ima nov sadržaj za naše najmljađe! Mališani od sada mogu da gledaju svoje omiljene crtaće i najpopularnije dečije serije na Nick+ katalogu u okviru EON Video kluba.

  Prepustite deci da se pridruže dečaku Rajderom i njegovim kucama u crtanom filmu “Patrolne šape” gde će zajedno otići na neverovatne avanture u kojima se uči da nijedno štene nije premalo, nijedna prepreka prevelika i da upornošću sve može da se postigne!

  Deca će obožavati i Čudnovile roditelje, crtani film koji prati otkačenu porodicu Timija Tarnera, njegove uvrnute roditelje i vile koje pokušavaju da mu pomognu u zaobilaženju učestalih prepreka, zle bebisiterke i teškog odrastanja pomažući mu sa školom, odrastanjem i ispunjavanjem svih njegovi želja!

  Još mnoštvo popularnih crtaća i serija kao što su ” Sandžej i Greg”, “Bela i Buldoz” i “100 stvari koje treba uraditi pre srednje škole” nestrpljivo čekaju Vašu decu kako bi ih poveli na svoje avanture

  Nick+ katalog možete gledati i u posebnom dečijem prostoru EON Kids-a, u kom se isključivo nalaze sadržaji prilagođeni dečijem uzrastu i mašti.

  Svim korisncima Total TV Extra i Premium paketa je dostupan paket direktno u EON aplikaciji.

  Uskočite u dečije carstvo u EON Video klubu i zabavite se zajedno sa vašim najmilijima!