Skip to content

Zašto biraš TotalTV?

    TotalTV ti omogućuje da imaš svoju satelitsku antenu koja nije vezana za provajdera, niti internet i moguće ju je postaviti maltene bilo gde!

    Hajde da razjasnimo koje su prednosti satelitske antene:

    Na prvom mestu, satelitska antena ti omogućuje da razdvojiš internet, fiksni telefon i televiziju. Većina provajdera nudi pakete koji u sebi uključuju internet i fiksni telefon, i neophodno je da imaš telefonsku liniju koja je vezana za operatera. Kad je TotalTV u pitanju, nije potrebno da imaš telefonsku liniju, niti da uzimaš internet jer signal televizije ide preko antene.

    Takođe, TotalTV ti obezbeđuje širi asortiman programa koje možeš da gledaš, kako sa lokalnom tako i sa nacionalnom frekvencijom, kao što su: N1, PINK, Nova S i slično.
    Dakle, pored toga što imaš pristup većem broju kanala, imaš i mogućnost da sam izabereš projavdera za intrenet i telefonsku liniju.

    Na konkretnom primeru to izgleda ovako: Želiš da uvedeš televiziju na vikendici ili u stan i želiš da imaš pristup SBB kanalima ili da besplatno gledaš PINK paket 24 meseca, a u isto vreme nemaš internet ili je drugi provajder u zgradi. TotalTV je tu pravo rešenje jer mi dolazimo na kućnu adresu, instaliramo opremu i na taj način zadovoljavamo sve tvoje potrebe za slobodom izbora programa koji ćeš gledati.

    Šta znači maltene svuda?
    Postoje slučajevi kod kojih pozicija stana/kuće/objekta otežavaju prijem signala. Razlog za to je što antena treba da bude postavljena u poseban položaj kako bi primala jak signal i time ti pružila kvalitetnu sliku – bez šumova, seckanja i prekida. Najčešći uzrok zbog kojeg može doći do toga da nismo u mogućnosti da instaliramo antenu je okolno drveće, okolne zgrade/objekti ili ako sam stan nema poziciju koja odgovara pozicioniranju antene. Nama je cilj da ti uživaš u kanalima i otvoreno ćemo ti reći da ako nismo u omogućnosti da ti to u potpunosti obezbedimo!
    Za više informacija o postavci i uslovima možeš saznati preko našeg call centra.

    Šta ti još nudi TotalTV?

    Ono što treba da znaš je da je instalacija potpuno besplatna. Kada uzmeš jedan od paketa, mi dolazimo na adresu i instaliramo sve, bez dodatnih troškova. Minimalno trajanje ugovora je 24 meseca.

    U ponudi imamo 3 paketa, prilagođenih različitim potrebama – više o paketima možeš da saznaš ovde.

    Uz naše EXTRA i PREMIUM pakete na poklon dobijaš i pristup EON aplikaciji, koja ti omogućava da gledaš svoj omiljeni sadržaj na telefonu, tabletu ili drugim uređajima.

    Da bi koristio EON aplikaciju neophodno je da uređaj bude povrezan na internet, bilo koji internet. EON aplikacija NE dolazi sa intrenetom.

    A na sve benefite dodaj i ovaj: imaš slobodu da gledaš programe koje želiš, gde želiš i kada želiš sada po sniženoj, akcijskoj ceni od 699 rsd za jedan televizor na 12 meseci! Ponuda važi za EXTRA i PREMIUM pakete!

    Deli te jedan klik od uživanja, zakaži svoju instalaciju ovde

    Hvala na poverenju!